ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

برگزاری نشست روسای سه گانه لبنان درباره مناقشه مرزی با رژیم صهیونیستی

رئیس جمهوری لبنان خواستار برگزاری نشست با رئیس پارلمان و نخست‌وزیر مکلف این کشور برای بررسی موضوع ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و اراضی اشغالی طی امروز (دوشنبه) شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 01
کد خبر: ۱۴۵۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر نخست‌وزیری لبنان اعلام کرد که میشل عون، رئیس جمهوری این کشور در تماسی تلفنی با نجیب میقاتی، نخست‌وزیر مکلف لبنان خواستار نشست سه جانبه میان آنها با حضور نبیه بری، رئیس پارلمان شد.

 

طبق این بیانیه، قرار است که دیدار سه جانبه عون، بری و میقاتی ساعت ۱۱ امروز (دوشنبه) به وقت محلی در کاخ ریاست جمهوری برگزار شود.

 

قرار است که روسای سه گانه لبنان موضوع ترسیم مرزهای دریایی میان این کشور و اراضی اشغالی و مناقشه مرزی با رژیم صهیونیستی را بررسی کنند.

 

این نشست درحالی امروز برگزار می شود که ولید فیاض، وزیر انرژی لبنان اعلام کرد؛ میانجی آمریکا طرح جدیدی را برای ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و رژیم صهیونیستی ارائه کرده است.

 

مذاکرات غیر مستقیم میان لبنان و رژیم صهیونیستی درباره ترسیم مرزهای دریایی اکتبر ۲۰۲۰ با نظارت سازمان ملل و میانجیگری آمریکا آغاز شد. آخرین دور مذاکرات مه ۲۰۲۱ برگزار شد.

 

این مذاکرات با ورود کشتی استخراج گاز دولت رژیم صهیونیستی در ماه ژوئن به میدان گازی مورد مناقشه "کاریش" به مناقشه مرزی تبدیل و منجر به تشدید تنش میان دو طرف شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار